Jolene

Hey, hallo! Ik ben Jolene. Dat is een Engelse naam en spreek je uit als Djolien. Lang geleden stapte ik in het huwelijksbootje met mijn knappe prins, Maarten. Zeven, vijf en twee jaar geleden kregen we een zoon, effe goed rekenen, dat zijn er dan 3 in totaal. De oudste 2 komen heel graag naar de kinderclub en kunnen niet kiezen wat ze het leukste vinden: toneel, knutselen of de spelletjes... Ze kunnen ook nooit wachten tot de volgende club.

Zelf hou ik erg van de toneeltjes, zowel om naar te kijken, als zelf mee te spelen. Ik heb al heel wat kinderen zien acteren en schrik er altijd van hoe goed ze dat doen. Kan jij ook acteren? Kom het dan maar vlug laten zien!

Een goed boek lezen, een uitstapje of op reis gaan zijn dingen die ik heel graag doe. En natuurlijk hou ik ook van babbelen!

Toen ik nog een kind was, leerde ik dat God van me hield, zoals ik was. Ik mocht gewoon mezelf zijn. En als ik dan iets fout deed, was Hij niet boos, maar kon ik sorry zeggen en dan waren we terug vriend. Dat vond (en vind) ik zo geweldig! Daarom wil ik dat graag met jullie delen en samen genieten van een fijne tijd met elkaar!

Kaarsjes

36

Kindjes

3

Spinnen

17

Kameleons

0

Wat doe je niet graag? wachten op iets

Wat kan je echt niet? op mijn handen staan

Grootste talent? aardappels schillen zonder de schil te laten breken

Liedje dat je niet uit je hoofd krijgt? hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen

Ik ben bang van: mijn mama (die is echt streng hoor)

Dit weet niemand over mij: niets, ik ben een open boek...

Leukste film: La vita e bella (Het leven is mooi)

Wat ga je sebiet doen? kindjes van school halen